Тапа за патерица

3.60 лв.

Здрави и издръжливи резервни тапи за патерици.

Цената е за 1 бр.

НАПРАВЕТЕ БЪРЗА ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА

0876 76 99 39
Код: 616 Категории: , Етикет: