ДОСТАВКА

ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ

Направените онлайн поръчки в електронния магазин www.salvita.bg се доставят до вас чрез куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД или Интерлогистика ЕООД. Моля, запознайте се с Общите условия за доставка на Еконт и на Интерлогистика на техния уебсайт. Извършваме доставка до всяко населено място в страната.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА
– до офис на Еконт: 6,90 лв (до 1 кг)
– до адрес на клиента: 8,90 лв (до 1 кг)

ОБРАБОТКА И ИЗПРАЩАНЕ
– до офис на Еконт, постъпили
ДО 16:00 ч.
в същия ден.
– до офис на Еконт, постъпили
СЛЕД 16:00 ч.
на следващия работен ден.

– до адрес на клиента, постъпили
ДО 12:00 ч.
в същия ден.
– до адрес на клиента, постъпили
СЛЕД 12:00 ч.
на следващия работен ден.

Поръчки, постъпили през почивните дни, се изпълняват в първия възможен работен ден.

Посочените цени са за поръчки до 1 кг. За поръчки над 1 кг., цената на доставката е съгласно тарифата на куриера. За повече информация, моля свържете се с нас на тел. 0876 76 99 39 или ни пишете на contact@salvita.bg.

Ако при подготвяне на товарителницата за Вашата поръчка се окаже, че има разлика между обявената при завършване на поръчката цена на доставка и реално дължимата сума за доставка, ние ще ви уведомим предварително, за да получим вашето одобрение. В този случай, Вашата поръчка ще бъде обработена и предадена на куриер само след получаване на изрично съгласие от ваша страна за сумата на доставката.

Съгласно Общите условия за ползване на електронен магазин www.salvita.bg, при отказ от получаване на стоката и връщане на поръчаните артикули, куриерската такса дължима за изпращането и връщането на пратката е за сметка на Потребителя.

Всички доставки достигат до вас с опция за преглед преди заплащане. Моля, при нарушена опаковка или цялост на пратката НЕЗАБАВНО да направите рекламация на куриера и да ни се обадите, за да може да предприемем необходимите действия.

ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПОД НАЕМ

Доставка до адрес на клиента на заявено помощно средство под наем се извършва в рамките на град София на цена 11,90 лв. Цената важи за стандатни заявки, които се изпълняват в рамките на следващия работен ден, съгласно предварително изготвен график.

Възможност за Експресна доставка в деня на заявяване (само след получаване на потвърждение) на цена 20 лв.

Услугата Вземане от адрес на клиента при връщане на помощното се таксува като доставка и е на цена 11,90 лв. При стандартни заявки вземането влиза в график за следващия работен ден. Експресно връщане в рамките на деня на заявяване се таксува 20 лв и е възможно само след получаване на потвърждение от наш служител.