ДОСТАВКА

ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ

Извършваме доставка до всяко населено място в страната. Направените онлайн поръчки в електронния магазин www.salvita.bg се доставят до вас чрез куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД. Моля, запознайте се с Общите условия за доставка на Еконт на техния уебсайт

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА
– Съгласно тарифата на куриеска фирма Еконт Експрес ЕООД. 

ОБРАБОТКА И ИЗПРАЩАНЕ
– Поръчки постъпили ДО 16:00ч. се изпращат в същия ден.
– Поръчки постъпили СЛЕД 16:00ч. се изпращат на следващия работен ден.
Ако поръчката е спешна, моля звъннете на 0876 76 99 39.
– Поръчки, постъпили през почивните дни, се изпълняват в първия възможен работен ден.

Съгласно Общите условия за ползване на електронен магазин www.salvita.bg, при отказ от получаване на стоката и връщане на поръчаните артикули, куриерската такса дължима за изпращането и връщането на пратката е за сметка на Потребителя.

Всички доставки достигат до вас с опция “Преглед” преди заплащане. Моля, при нарушена опаковка или цялост на пратката НЕЗАБАВНО да направите рекламация на куриера и да ни се обадите, за да може да предприемем необходимите действия.

ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПОД НАЕМ

Доставка до адрес на клиента на заявено помощно средство под наем се извършва в рамките на град София на цена 13,90 лв. Цената важи за стандатни заявки, които се изпълняват в рамките на следващия работен ден, съгласно предварително изготвен график.

Възможност за Експресна доставка в деня на заявяване (само след получаване на потвърждение) на цена 25 лв.

Услугата Вземане от адрес на клиента при връщане на помощното се таксува като доставка и е на цена 13,90 лв. При стандартни заявки вземането влиза в график за следващия работен ден. Експресно връщане в рамките на деня на заявяване се таксува 25 лв и е възможно само след получаване на потвърждение от наш служител.