Вземете безплатни помощни средства с целева помощ от АСП

Знаете ли, че се полагат безплатни помощни средства за хора с увреждания от Агенция Социално Подпомагане? Когато е налице постоянна нужда от помощно средство, както при хора с ТЕЛК, така и при хора с увреждане като например увреждане на долни или горни крайници, при частична или пълна парализа, при болни с тежки неврологични заболявания, онкоболни, терминално болни, с усложнени невромускулни заболявания и други, се полагат помощни средства определени със Заповед на Министъра на Труда и Социалната Политика.

САЛВИТА БЪЛГАРИЯ ЕООД Е ЛИЦЕНЗИРАНА ФИРМА за предоставяне на безплатни помощни средства като инвалидни колички, комбинирани столове за тоалет и баня, проходилки, патерици, канадки, триопорни и четириопорни бастуни, антидекубитални дюшеци и възглавници и други помощни средства за хората с увреждания.

Направете избор на необходимото медицинско изделие и се свържете с нас, за да ви запознаем с процедурата по получаване на целева помощ от Агенция Социално Подпомагане (Дирекция Социално Подпомагане) за безплатно придобиване на помощно средство. Нашият екип ще ви помогне с документите и ще ви асистира с всичко необходимо за бързо и лесно получаване.

иМАШ ВЪПРОС? Свържи се с нас

Нашите специалисти ще ти съдействат с всичко необходимо.

ИЗБЕРИ НЕОБХОДИМОТО ПОМОЩНО СРЕДСТВО

24.00 лв.
Виж повече
31.90 лв.
Виж повече
-8%
369.00 лв.
Виж повече
до 100 кг
38.00 лв.
Виж повече
25.00 лв.
Виж повече
27.00 лв.
Виж повече
27.50 лв.
Виж повече
-7%
до 182 кг
699.00 лв.
Виж повече
-10%
до 100 кг
495.00 лв.
Виж повече
289.00 лв.
Виж повече
16.00 лв.
Виж повече

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

Не само хора с ТЕЛК могат да получат безплатни помощни средства от държавата. Важно е дали вашето увреждане е включено в Приложение № 2 към чл. 68, ал. 1 от Постановление № 65 от 29.05.2019 г. и съответно дали и какви помощни средства ви се полагат.

ПРИЛОЖЕНИЕ №2 МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ СЕГА